HOMENATGE D’EMVETIB A PEP AGUILO

P6260012

El Dr. Pep Aguiló rep el títol de Soci d’Honor d’EMVETIB atorgat en reconeixement a tota una vida dedicada a la veterinària i per ser el primer empresari que es va dedicar a aquesta activitat en petits animals a les nostres illes.

El Dr. Pep Aguiló, mestre de mestres, va ser homenatjat el passat dia 26 de Juny durant la 3ª assemblea general de la Associació Empresarial de Clíniques i Veterinaris d’Animals de Companyia de Balears (EMVETIB), que es va celebrar a Inca, en la qual va rebre el nomenament de Soci d’Honor

El motiu principal del citat homenatge va ser el de reconèixer-li com a primer empresari veterinari de les Illes Balears amb dedicació als petits animals.
Als seus 87 anys i després de 64 dedicat a la pràctica de la seva professió en la coneguda consulta que regentava en les Rambles de Palma, el Dr. Aguiló va assegurar durant l’acte que seguirà en actiu mentre el seu cos l’hi permeti i prova d’això és el canvi d’ubicació de la seva clínica a un nou local al carrer Velazquez de Palma.

Des d’aquí volem demostrar la nostra admiració al Dr. Aguiló, i desitjar-li tota la sort que sens dubte tindrà en aquesta nova etapa de la seva vida, així com agrair-li tot el que ha fet per la veterinària no només a Mallorca, sinó també a nivell nacional.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


3 × = tres

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>