Qui som

Benvolguts companys:


L’associació empresarial Empresaris  Veterinaris de les Illes Balears (EMVETIB) va néixer arrel de la necessitat de dotar la nostra professió de presència i valor com activitat empresarial dins de la societat. El veterinari és un professional altament qualificat que ha realitzat estudis superiors,ha fet una inversió molt important a la seva clínica, però que sovint, moltes vegades a causa de la seva intensa vocació, no es veu a si mateix ni tampoc per part de la societat com a empresari i no es valora com a tal. Sovint els clients pensen que els nostres serveis clínics haurien de ser gairebé gratuïts (“¿Le debo algo, doctor…?”) per amor a les mascotes.


La nostra associació empresarial te vocació de ser una plataforma de defensa del nostre sector empresarial en l’àmbit de la nostra comunitat autònoma i l’estem materialitzant amb pas ferm i, sobretot, des de l’inici hem tingut molt en compte que havíem d’estar suficientment recolzats, ja que com a sector empresarial podem semblar petits i per tant ens hem constituït com a patronal ingressant alhora en la confederació empresarial de la nostra comunitat autònoma.

EMVETIB, ja és la patronal illenca de les clíniques veterinàries, fet que ens col·loca com a interlocutors socials a nivell de les Illes Balears i amb l’ajuda de la CAEB, organització de la qual ja som membres de ple dret, podem accedir i pressionar directament a les institucions o almanco opinar i debatre el que pensem, cosa que amb la darrera reforma de l´IVA no em estat representats ni demanats.

Així mateix, EMVETIB, vol donar valor a la gestió empresarial. En aquest aspecte, l’associació pretén donar prestigi a la professió veterinària clínica, com succeeix a altres països com els Estats Units, Anglaterra o França, començant per la conscienciació dels propis veterinaris i de la societat.

EMVETIB no es una alternativa al Col·legi, ni una alternativa a les associacions científiques (AVEPA, etc.). EMVETIB el que si vol ser es una associació per als empresaris veterinaris perquè estiguin representats de manera adequada a nivell social i institucional i ser un punt de trobada per a compartir i tractar de manera conjunta els problemes, dubtes i situacions complexes que com a empresaris ens trobem diàriament, de manera que tinguem prou força fent pinya tots junts.


Entre molts dels objectius que ens hem fixat podem enumerar uns quants com: lluitar contra la competència deslleial, representar davant les autoritats als empresaris quan ens trobem amb decisions, lleis o normatives que poden afectar de manera negativa a la nostra activitat, oferir una formació empresarial als nostres associats, establir estratègies de màrqueting del sector, vigilar per al compliment d’una ètica empresarial en el sector, establir millors condicions de compres per els associats, recolzar la iniciativa privada i als emprenedors veterinaris, establir convenis institucionals i empresarials, etc.


La unió fa la força i necessitem ser forts per poder fer defensar els nostres interessos Però per poder a dur a terme tota aquesta tasca necessitem que participis, ja que un cop dintre de la associació, tot hom te dret a donar la seva opinió i intercanviar informació amb el grup.

La associació disposa d’un fòrum de discussió i comunicació, a on podràs participar i enriquir a la associació. Sent membre al fòrum de discussió estaràs al dia de les darreres noticies, projectes, activitats i avantatges aconseguides per els membres.

¿ Vols deixar de estar tot sol?
Fes-te soci.

Per mes informació: emvetib@gmail.com o al Telèfon 617 152 657

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir